1ος Διαγωνισμός Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone Business

Ο Κόμβος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας GiSeMi HUB διοργανώνει Διαγωνισμό Καινοτομίας & νεοφυούς Επιχειρηματικότητας, με την ονομασία «Trikala Innovation Challenge enabled by Vodafone business», με στόχο την ανεύρεση των καλύτερων νέων ιδεών και λύσεων στις κατηγορίες Smart Cities, Internet of Things και Smart Farming και την ανάδειξη τριών (3) νικητών, έναν σε κάθε κατηγορία.

Ο διαγωνισμός αυτός διεξάγεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας του Δήμου Τρικκαίων για την ενεργή υποστήριξη νέων και καινοτόμων ιδεών που μπορούν να βοηθήσουν στην επιχειρηματικότητα καθώς και στον εκσυγχρονισμό των πόλεων, μέσα από τη σημαντική καθοδήγηση του GiSeMi HUB.

Η Vodafone θα υποστηρίξει την ενέργεια αυτή με τη συμμετοχή της στις επιτροπές αξιολόγησης, με παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης προς τους συμμετέχοντες και με την παροχή των βραβείων στους νικητές, όπως αυτά περιγράφονται στους όρους και προϋποθέσεις.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 στον Κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας του Δήμου Τρικκαίων  και της e-Trikala A.E.

Posted in Uncategorized.