4η εκδήλωση γνωριμίας, δικτύωσης & καθοδήγησης για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στον τομέα της Υγείας

Διαδικτυακή εκδήλωση γνωριμίας, δικτύωσης και καθοδήγησης για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στον τομέα της υγείας διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), κόμβο του ΕΙΤ Health στην Ελλάδα, και το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, με την υποστήριξη της Bayer, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021, 17:00-19:00.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι δράσεις του ΕΚΤ για την ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας μέσα από το EIT Health, τον Ορίζοντα Ευρώπη και το Enterprise Europe Network, οι δράσεις του προγράμματος NBG Business Seeds, αλλά και τα προγράμματα Grants4Apps και Level-up της Bayer.

Επίσης, θα παρουσιαστούν λύσεις από νεοφυείς επιχειρήσεις και ομάδες ιδεών που συμμετέχουν στα εν λόγω προγράμματα και θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και συζήτηση.

Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές και το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γιώργο Μέγα, EIT Health HUB coordinator (megas@ekt.gr) και την Βαρβάρα Βασιλάκη, EIT Health HUB project manager (vasilaki@ekt.gr).

Δηλώστε συμμετοχή

Posted in Επικαιρότητα.