Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2020 – Junior Achievement Greece

Ο Κόμβος Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας GiSeMi HUB, εύχεται καλή επιτυχία στις 10 μαθητικές επιχειρήσεις που διαγωνίζονται στον πρώτο Virtual & Live Πανελλήνιο Τελικό Διαγωνισμό “Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2020” του Junior Achievement Greece, την Παρασκευή 8 Μαϊου 2020!

Σε σύνδεση με το γραφείο της στο Προεδρικό Μέγαρο, τo πρώτο βραβείο θα απονείμει η Α.Ε. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.  Το δεύτερο βραβείο θα απονείμει η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και το τρίτο η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, ενώ θα συμμετέχουν και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες.

Η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό του JA Europe που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 24-26 Ιουλίου με έδρα το JA Πορτογαλίας.

Θα παρακολουθήσουμε το διαγωνισμό LIVE στο www.jagreece.org και στα social media του JA Greece. Έναρξη στις 09:00 – Τελετή βραβεύσεων στις 15:00. Μπράβο στους έφηβους «επιχειρηματίες» που δημιουργούν και διαγωνίζονται από το σπίτι! #eikonikiepixeirisi2020 #jagreece #greece #jaeurope #jaworldwide
Ένα μεγάλο μπράβο στους «επιχειρηματίες» της Ελλάδας του αύριο!

 

 

Posted in Uncategorized.